Deltag i Danmarks største skattejagt Nyheder

I efterårsferien indledes Danmarks største skattejagt på ikke mindre end 150 skatte, som er blevet gemt af Garmin og Spejder Sport  ude i den skønne efterårsnatur – det eneste du skal bruge for at deltage i denne geocaching-skattejagt er en GPS-enhed og koordinaterne.

GPS-koordinaterne frigives søndag den 14. oktober 2012, klokken 11.00  på Spejder Sports hjemmeside, og hver af de 150 skatte indeholder et gavekort til  netop Spejder Sport. Er du ikke den første, der finder skatten, så går du alligevel ikke helt forgæves. Hver af dem indeholder også et kodeord, som giver adgang til en efterfølgende lodtrækning om GPS-produkter fra Garmin.

“Vi skal ændre på danskernes vaner i efterårsferien, der alt for ofte bliver tilbragt med tankeløst forbrug i butikscentrene og foran hver sin skærm derhjemme. Vi ved godt, at det ofte kan være djævelsk svært at lokke ungerne ud i naturen, men Skattejagten foregår jo med en GPS i hånden, med en pengepræmie i enden, og den kombination får altså de fleste børn til at trække i gummistøvlerne,” siger Troels Matz, der er marketingkoordinator hos Spejder Sport.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , ,