He-Mans 30 års jubilæum fejres med nyt iPhone-spil Nyheder

Det er 30 år siden, at den blonde, muskuløse og ikke mindst solbrændte Prins Adam første gang kunne løfte sit magiske sværd og ytre ordene: “By the power of Grayskull”.  Ord, der forvandlede ham til den mægtige He-Man, som gennem årene har kæmpet utallige kampe mod den grumme Skeletor på planeten Eternia.

For at fejre jubilæet har legetøjsproducenten Mattel i samarbejde med spiludgiveren Chillingo og spiludvikleren GlitchSoft begået iOS-spillet He-Man: The Most Powerful Game in the Universe. Her skal du spille dig gennem 27 baner og får selvfølgelig lejlighed til at møde en lang række af figurerne fra tv-tegnefilmene.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , ,