Byg kastanjedyr med efterårets bedste legeklodser! Gallerier

Det er intet så hyggeligt som at bygge kastanjedyr – se hvad vi har bygget

Om efteråret er der få ting, der er mere hyggelige end at tage på skovtur, samle kastanjer og så skynde sig hjem i varmen for at lave de fineste kastanjedyr. Det eneste, det kræver, er tændstikker, en syl, en skruetrækker eller noget andet til at lave huller i kastanjerne med – og så selvfølgelig en stor bunke nedfaldne kastanjer (de er modne i oktober). Ellers er det kun mangel på fantasi eller tyngdekraften, der sætter grænsen!

Læs også: Sådan finder du den rigtige drage

Kommentarer

Skrevet af

Louise Bang

Uddannet i moderne kultur og kulturformidling, hvor hun med fornuftig sans for sine fremtidige jobmuligheder valgte at skrive speciale om tegneserier. Er som regel enten til koncert eller et eller andet sted på internettet.

    Tags: