Lego laver Ninja Turtles Nyheder

På den netop overståede tegneseriemesse New York Comic Con benyttede Lego lejligheden til at vise de mange tegneseriefans den nye serie af Lego-produkter, der er baseret på tv-kanalen Nickelodeons netop relancerede version af Teenage Mutant Ninja Turtles. I første omgang er sløret kun blevet løftet for sættet kaldet Shellraiser Street Chase, der foruden en pizzabil indeholder fem forskellige minifigurer, inklusiv Donatello og Michelangelo.

De to andre ninja-padder, Raphael og Leonardo, dukker op i andre sæt, når hele linjen af Lego Teenage Mutant Ninja Turtles lanceres i USA den 1. januar 2013. Ifølge vores oplysninger skulle de klodsede ninjapadder også dukke op i resten af verden senere på året.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , ,