Monopoly i biografen Nyheder

Amerikanske Hasbro har indgået en aftale med filmproducenten Emmett / Furla Films om i løbet af de næste to år at producere tre film baseret på Hasbros produkter. I første omgang bliver der tale om en film bygget over brætspillet Monopoly  – det er planen at produktionen på denne allerede skal gå i gang inden udgangen af året.

“Vi er glade for at arbejde sammen med Hasbro. Deres ikoniske varemærker har ladet sig overføre til fantastiske stykker underholdning, som publikum i alle aldre har kunnet nyde verden over,” udtaler Randall Emmett fra Emmett / Furla Films.

Det lyder, som om han ikke har set filmen Battleship, der er baseret på Hasbros sænke slagskibe-spil, der i foråret fik en meget lunken modtagelse af anmelderne.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: ,