Nye Angry Birds Star Wars plysdyr Nyheder

De finske spiludviklere fra Rovio har med Angry Birds ikke kun præsteret at skabe et af de mest populære spil til smartphones nogensinde, de har også haft stor succes med det tilhørende merchandise, der indtil nu har budt på alt fra bamser til vingummi. Tidligere på måneden kunne Rovio så fortælle, at de havde indgået en licensaftale med filmselskabet Lucasfilm om et Angry Birds Star Wars-spil.

En sådan aftale bliver selvfølgelig fulgt til dørs af endnu mere merchandise. Hasbro har allerede vist en række spil frem, som kombinerer Angry Birds Star Wars med deres Jenga-brand. Men heldigvis dukker der også lidt blødere legesager op i form af en ny række plysdyr, som netop er blevet vist frem.

Tøjdyrene skulle ankomme i butikkerne i midten af november, og består af Angry Birds-versioner af Han Solo, Luke Skywalker, Stormtroopers, Prisesse Leia og Darth Vader. Plysdyrene vil kunne få i tre størrelser, og lanceres også som taskevedhæng.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , ,