Strygejernet er slået hjem Nyheder

I starten af januar indledte legetøjsfirmaet Hasbro et udskillelsesløb mellem de otte klassiske brikker i brætspillet Monopoly. I årevis har spillernes kamp om rigdom og besiddelse hængt på terningekast og den evige tur rundt om brættet med metalbrikker formet som en racerbil, fingerbøl, sko, hund, skib, hat, trillebør og strygejern – men det var tid til nyt liv på brættet, og derfor har den ene brik måttet lade livet.

Det blev i sidste ende strygejernet, der ellers har været en del af spillet siden 1930’erne, som tabte kampen om brugernes gunst – brikken kunne kun skrabe otte procent af stemmerne sammen. Ved samme lejlighed skulle brugerne stemme en ny brik ind i spillet, og med en solid føring foran muligheder som legetøjsrobot, guitar, helikopter og diamantring er valget faldet på en kat.

Strygejernet bliver taget ud af produktionen med det samme, og ifølge Hasbro kan vi forvente at se Monopoly-spil med den nye kattebrik på hylderne engang over sommeren.

monopoly 1

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , ,