Test: Skylanders – nu også i plys! Test

”Eruptor!” Oluf på tre et halvt genkender med det samme det ildspyende lavamonster fra de populære Skylanders-spil.

IMG_0607Begejstringen bliver ikke mindre, da han får overrakt Tree Rex i stor størrelse (knap 50 cm), så den virkelig ligner en gigant i forhold til Eruptor (21 cm). ”De skal være venner!” For et Skylanders-begejstret barn som Oluf, der har lært alt, hvad han ved om Skylandere, af sin to år ældre storebror, tager det ikke lang tid at få gang i en leg med bamserne. En babydukke bliver udnævnt til Kaos, og så er krigen i gang. Heldigvis har den onde Kaos ikke mange chancer mod den gigantiske Tree Rex.

IMG_0606De to testede bamser koster henholdvis 100 og 300 kroner, men der er en række forskellige bamser på markedet i flere størrelse, varianter og prisklasser at vælge imellem. Den lille Eruptor siger forskellige replikker fra spillet, når du trykker den på maven, og den store Tree Rex brøler sit ”be afraid of the bark,” når du løfter dens arm op. Det viste sig dog at være lidt af en udfordring for Oluf at dreje armen på den rigtige måde, så storebror måtte hjælpe til i begyndelsen. Det skabte også lidt forvirring, at bamserne taler engelsk, men det var ingen hindring for at genopføre de største slag fra spillet på stuegulvet. Efter at have mestret Tree Rex’ arm blev bamsen til en uundværlig følgesvend resten af dagen.

Til putningen fik Tree Rex derfor også ærespladsen ved hovedpuden. ”Man kan sove oven på den,” var det sidste, vi hørte fra Oluf den dag.

 

Produkterne var stillet til rådighed af Nordic Game Supply.

Kommentarer

Skrevet af

ReneeJessen

Medejer af Character Publishing Aps og Character Localization ApS, der blandt andet arbejder med lokalisering af computerspil til børn og en række andre medieopgaver. Far til to.

    Tags: , , , , , , , ,