Byg din egen Transformers Nyheder

Byg din egen Transformers (1)Næste år fylder Transformers 30 år, og i den forbindelse har Hasbro besluttet at invitere såvel børn som fans fra hele verden til at designe en helt ny figur til den klassiske legetøjsserie. Det betyder imidlertid ikke, at du får mulighed for at designe den nye figur helt fra bunden – men du kan deltage i en internetafstemning, der afgør fem af de vigtige karaktertræk ved den nye figur.

Således har du indflydelse på, om den nye figur skal være en Autobot eller Decepticon, hvilken form den skal kunne forvandle sig til, farver, våben og personlighed – deltagerne får også indflydelse på navngivningen af den nye figur. Afstemningen løber indtil den 5. maj, og resultatet bliver offentliggjort på den store tegneseriefestival San Diego Comic Con i slutningen af juli.

Den nye Transformers-figur vil både blive lanceret som et regulært stykke legetøj, men bliver også skrevet ind i handlingen i det officielle Transformers-tegneserieblad.

Du kan finde afstemningen på dette link.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , ,