Lego-klodser i træ Nyheder

Hvad nu hvis Legos stifter Ole Kirk Kristiansen ikke havde forelsket sig i en plaststøbemaskine i slutningen af 1940’erne, eller havde fundet frem til, at plasttypen ABS var velegnet til at støbe byggeklodser af. Så kunne det være, at Lego havde holdt fast i produktionen af trælegetøj helt frem til i dag. Eller måske ikke.

lego klods træ 1Men det synes at være den tanke, som det japanske firma Mokurokku har lagt bag designet af deres pragtfulde Lego-klodser i blandt andet birk og ahorn. Umiddelbart skulle de smukke klodser kunne passe sammen med de traditionelle plastikklodser, men da træ er et levende materiale og derfor påvirkes af omgivelserne, så er det nok ikke det, træklodserne skal bruges til.

Mokurokkus Lego-klodser sælges i pakker med 50 stk til en pris på ca 180 kr – hvis du vel at mærke kan finde vej gennem firmaets webside.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , ,