Retro-Batman er cool Nyheder

Det amerikanske legetøjsfirma Mezco Toys har indgået en aftale med filmselskabet Warner Bros om at producere en legetøjsserie baseret på den klassiske Batman-tv-serie fra 1960’erne. Figurerne bliver i samme let naivistiske design som en række af Mezco Toys andre figurer, men med ansigtstræk baseret på skuespillerne Adam West og Burt Ward, der lagde krop til henholdsvis Batman og Robin i tv-serien.

66batsideBegge figurer passer selvfølgelig ned i den Batmobil, som Mezco Toys også producerer. Den dynamiske duo behøver heller ikke at frygte en kedelig tilværelse som legetøjssuperhelte, der er nemlig også planlagt figurer baseret på tv-seriens skurke: The Penguin, The Joker, Catwoman og The Riddler. Figurerne kommer til salg i juli

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , ,