Til magisk stævne med Playmobil Nyheder

5445_Box_liI Playmobil-land er fe-dronningens lyserøde skib er på vej til det årlige magi- stævne på feernes ø, hvor der er lagt op til eventyrlige eventyr med hele otte nye æsker Playmobil, som netop nu er på vej ud i de danske legetøjsbutikker. Fe-universet er ifølge Playmobil henvendt til alle børn i alderen 4-10 år – men vi tænker nu, at æskernes fokus på pastelfarver, enhjørninger og smukke feer med gennemsigtige vinger nok især vil tiltale pigerne.

5440_Tuete_liForuden de otte nye æsker lancerer Playmobil også fire forskellige poser, der hver især indeholder en fe og en enhjørning. Hver pose indeholder samtidig en såkaldt hemmelig kode, som kan benyttes til at aktivere en ekstrafunktion i Playmobils nye onlinespil med feer.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , ,