Verdens længste Lego-togbane Nyheder

Lørdag den 11. maj planlægger Lego-entusiasten Henrik Ludvigsen i samarbejde med Byggepladen, der er en forening for voksne Lego-entusiaster, at bygge en 4.000,25 meter lang Lego-togbane, og dermed køre den hidtidige rekord på 2.888 meter agterud. Den meget lange togbane banen skal udelukkende bygges af de klassiske blå Lego-togskinner, som ellers gik ud af produktion i midten af 70’erne. Byggeriet kommer til at kræve knap 100.000 skinner og sveller.

Der vil mod entre være adgang for publikum i tidsrummet 9 – 16, og arrangørerne forventer, at selve rekordforsøget bliver godkendt om eftermiddagen af en official repræsentant fra Guinness Rekordbog. Foruden rekordforsøget vil det også være muligt at opleve en udstilling af samtlige togrelaterede Lego-sæt nogensinde.

Læs mere om rekordforsøget på Byggepladens webside.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , ,