Vind en tur til Playmobil-feernes ø Konkurrence

playmobil_præmierPå feernes magiske ø er man i gang med at gøre klar til det årlige magiske stævne. Det eneste, de bevingede feer venter på, er, at fe-dronningen skal ankomme i sit skib. Playmobil har netop lanceret de i alt 12 forskellige produkter i deres nye serie med feer og enhjørninger.

I den forbindelse har vi fået mulighed for at udlodde tre forskellige Playmobil-sæt fra den nye serie. Det drejer sig om Feen Aquarella med tilhørende enhjørning, musikfeen i selskab med skovens dyr og sommerfuglefeen i sin enhjørningevogn.
Det eneste du skal gøre, er at svare rigtig på spørgsmålet herunder. Hvis du har brug for hjælp, kan du altid tage et kig i vores ti forslag til en legetøjsferie.

 

Denne konkurrence er sponsoreret af Playmobil og varer indtil tirsdag den 30. april kl. 12:00. Vinderne får direkte besked.

Held og lykke!

 

KONKURRENCEN ER NU SLUT. PRÆMIERNE SENDES DIREKTE TIL VINDERNE.

 

Kommentarer

Tags: , , , , ,