Barbie er klar til et moderne drømmehus Nyheder

Tidligere på året satte Barbie sit drømmehus i Malibu til salg, og gjorde klar til jagten på et helt nyt sted at bo. Nu er designeren til dette nye drømmehus fundet, og valget er faldet på modedesigneren Roksanda Ilincic.

“Jeg har tidligere klædt Barbie på i forbindelse med hendes 50 års jubilæum, så jeg synes, at jeg har en god fornemmelse for, hvordan hendes bolig til det 21. århundrede skal se ud,” fortælller serbisk-fødte Ilincic, der blandt andet studeret arkitektur ved universitetet i Beograd og i dag bor i London

Hun skal arbejde sammen med modewebsiden SHOWstudio, hvor Barbie for et par år siden var i praktik,  om at skabe en virtuel 3D-model af det nye hus. Og Ilincic forsikrer, at der bliver tale om et moderne hus med masser pink.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , ,