Daft Punk som actionfigurer Nyheder

Daft Punk som actionfigurer (2)I sidste uge udgav den franske duo Daft Punk albummet Random Access Memories, deres første regulære albumudgivelse i godt otte år, hvis der ses bort fra opsamlinger, remixalbum og duoens fremragende soundtrack til filmen Tron: Legacy. I den forbindelse har den japanske legetøjsproducent Bandai valgt at vise en række nye billeder frem af deres kommende Daft Punk actionfigurer.

Daft Punk actionfigurerne er en del af Bandais S.H.Figuarts serie, der med priser på mellem 40 – 70 dollars for en figur, henvender sig til legetøjssamlere. Figurerne er cirka 15 cm. høje og selvfølgelig iklædt duoens karakteristiske hjelme. Figurerne vil være på markedet til november.

Daft Punk som actionfigurer (3)

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , ,