Hamleys åbner ny butik i København Nyheder

Den engelske legetøjsbutik Hamleys, der har mere end 250 års erfaring med at sælge legetøj, har forlængst etableret sig i Danmark med butikker i Illum, Fields og Københavns Lufthavn. Nu føjes der en fjerde butik til i det nyligt gennemrestaurerede Industriens Hus på Vesterbrogade lige ved Tivolis Hovedindgang.

Den nye Hamleys inviterer derfor til åbningsfest i den kommende weekend komplet med bamsekager, trylleshows, smagsprøver, skattejagt og så selvfølgelig en række åbningstilbud. Samtidig får butikken foruden Hamleys egne bamser Hamley og Hattie også besøg af Barbie, smølferne, Svampe Bob Firkant, Laval fra Lego Chima med flere.

Hamleys har samtidig planlagt en lang række aktiviteter i butikken i løbet af sommeren. Blandt andet er der gaming-weekend den 8-9 juni, og ugen efter kan man være med til at bygge Danmarks største Lego-væg. Der bliver blindsmagning af is den 22-23 juni,  og der er mulighed for at lære at trylle. I august inviterer Hamleys på turnering i Lunar Car og dansedage med konkurrencer.

 

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,