Lego-figurer som du ikke har set dem før Nyheder

Lego-figurer som du ikke har set dem før (1)Hvis du nu alligevel skal en tur forbi San Francisco i løbet af den næste måned, så kunne du ved samme lejlighed tage et smut omkring First Amendment Gallery. Her har du nemlig frem til den 25 maj mulighed for at se udstillingen Designing outside the lines, der med galleriets ord udforsker og genopfinder den klassiske legoklods.

Lego-figurer som du ikke har set dem før (3)Udstillingen byder foruden maleriet og digitale print på en lang række specialmodificerede Lego-figurer og konstruktioner, der i såvel form som indhold ligger meget langt fra de Lego-sæt, der er at finde på butikkernes hylder. Blandt kunstnerne på udstillingen kan blandt andet nævnes Ego Leonard, Legolize It Man, Bart de Dobbelaer, Brickthing, Bill Hewitt, Carson Catlin, Ian Ziobrowski, Josh Mayhem, Crestone, Dee Ten, One-Eyed-Girl, Michael Napolitan, MeSmithy, Citizen Brick og Mike Mendez.

Læs mere om udstillingen her.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,