Lego-togbane optaget i Guiness World Records Nyheder

Hele 4000,25 meter blå Lego-togbane voksede i løbet af lørdag den 11 maj frem på Broby Sportsefterskole, der dannede ramme om et helt usædvanligt rekordforsøg iværksat af Lego-entusiasten Henrik Ludvigsen i samarbejde med Byggepladen, der er en forening for voksne Lego-entusiaster. Målet var at få optaget de over 93.000 skinner og sveller i Guiness World Records.

Henrik Ludvigsen lægger de sidste skinner

Henrik Ludvigsen lægger de sidste skinner

Projektet lykkedes, og en ganske givet udmattet men lettet Henrik Ludvigsen kunne i går på Byggepladens internetforum takke alle de involverede for ” et kanongodt arrangement med masser af glade mennesker.” Det fornemmes, at det har være et nervepirrende par døgn for arrangørerne, hvor afsporede tog og tog der pludselig slog i bakgear, var tæt på at spolere rekordforsøget.

Men her fra SkalViLege.Nu skal lyde et stort tillykke med rekorden til Henrik Ludvigsen og hans hold af skinnelæggere.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , ,