Masser af nye smølfer Nyheder

20749De blå smølfer fra Schleich er fortsat et populært stykke legetøj, men også et stykke legetøj som har stor nostalgisk betydning for mange voksne – og den målgruppe vil den tyske legetøjsproducent gerne have i tale.  Derfor har Schleich netop lanceret en række lejlighedssmølfer som brudeparsmølferne, fødselsdagssmølfen med kage og lys, undskyldsmølfen, babysmølfen og valentinessmølfen, der står med et stort indpakket hjerte bag ryggen.

SONY DSCHvis du ikke kan få nok smølfer, så er Schleich også parat med et parti nye smølfer, når filmen Smølferne 2 har premiere i USA i slutningen af juli. Herhjemme får filmen premiere den 5. september.

 

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , ,