Ninjago vender tilbage Nyheder

Egentlig skulle Legos Ninjago-serie have været udfaset i løbet af 2013 for at skaffe plads på hylderne til de nye Lego Chima produkter. Men websiden The Brickblogger kan fortælle, at de farverige ninjaer får lov at indtage butikkernes hylder nok en gang op til juletid.

Ninjago-Will-Be-Back-PosterDer bliver i alt tale om syv nye produkter med titler som fx Ninjago OverBorg Attack, Ninjago Nindroid MechDragon og Ninjago Destructoid, hvilket, sammen med den plakat Lego har udsendt, mere end antyder, at Ninjago-serien får tilført cyborg-elementer.

Samtidig fortæller komponisten Jay Vincent på sin webside, at han netop er gået i gang med at komponere musikken til yderligere otte episoder af Ninjago-tv-serien, som får amerikansk premiere sidst i 2013.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , ,