Uglydolls får superkræfter Nyheder

Designerne fra firmaet Pretty Ugly, der står bag Uglydolls-figurerne og -bamserne, har siden 2001 skabt deres helt eget unikke og grimme univers, og takket være en licensaftale med Warner Brothers, der ejer rettighederne til DC Comics superhelteunivers , får et par af de velkendte helte en “grim” overhaling.

Uglydolls får superkræfter (1)“Vi har længe beundret de sjove og unikke produkter som Pretty Ugly designer, og vi er begejstrede for dette samarbejde, hvor de kan tilføre deres aparte tvist til vores ikoniske superhelte,” fortæller Karen McTier fra Warner Bros. Consumer Products.

I første omgang er det to versioner af Batman- samt en Superman-Uglydoll, som i løbet af sommeren bliver vist frem på diverse legetøjs- og tegneseriemesser, inden de bevæger sig ind i butikkerne i tide til julesalget.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , ,