Verdens største Lego-rumskib i New York Nyheder

Verdens største Lego-rumskib i New York (3)Verdens største Lego-sæt landede i går eftermiddag på Times Square i New York. Der er tale om en X-Wing fra Star Wars-universet bygget i skala 1:1. Et projekt der har taget 32 Legobyggere godt 17.000 timer at bygge og i alt krævet 5.335.200 klodser. I følge Ritzau vejer den store X-Wing godt 20 tons.

Rumskibet er bygget for at promovere tegnefilmserien The Yoda Chronicles, der kører på tv-kanalen Cartoon Network. Når den imponerende X-Wing har overstået sit ophold i New York, flyttes den til Legoland California, der ligger i udkanten af San Diego.

Verdens største Lego-rumskib i New York (1)

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , ,