Konkurrence: Vind Angry Birds Star Wars Stickerbog Konkurrence

InDesign PDF Preset: Penguin_PDF_Jackets_Coated39Angry Birds har på rekordtid udviklet sig fra at være et populært spil på smartphone til at være et omfattende fantasifuldt univers, der ikke kun har bredt sig til tegnefilm og tøjbamser, men også har taget hele turen til en galakse langt, langt borte.

Vi har fået fat i tre seje klistermærkebøger baseret på Angry Birds Star Wars, hvor du i selskab med de knotne fugle inviteres med på en rundtur til de berømte steder fra Star Wars filmene. Bogen indeholder 1.000 klistermærker, så der er rigeligt at gå i gang med.

Det eneste du skal gøre, for at vinde en af de tre klistermærkebøger, er at svare på spørgsmålet nederst – hvis du har brug for hjælp, så tag et kig på denne nyhedshistorie.

 

Denne konkurrence er sponsoreret af Forlaget Alvilda og varer indtil tirsdag den 18. juni kl. 12:00. Vinderne får direkte besked.

Held og lykke!

KONKURRENCEN ER NU SLUT. VINDERNE FÅR DIREKTE BESKED.

 

 

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , ,