Portal 2-actionfigurer tømmer bankkontoen Nyheder

Da spiludvikleren Valve i 2011 udgav action/puzzle-spillet Portal 2, leverede de ikke kun et fremragende og meget humoristisk spil, men satte med spillets multiplayerfunktion også de to robotter P-Body og Atlas i verden. To figurer som legetøjsfirmaet ThreeA har taget fat i på den luksuriøse måde.

Portal 2-actionfigurer  (2)ThreeA har skabt P-Body og Atlas i skala 1:6, hvilket betyder, at figurerne er henholdsvis 30,5 og 27 centimeter høje. Begge robotter har fuldt bevægelige led og er forsynet med optisk sensor og indbygget lys. P-Body og Atlas er selvfølgelig også hver især også udstyret med den fra spillet kendte Aperture Science Handheld Portal Device – der dog ikke er funktionsdygtig.

Figurerne er først klar til december, men kan allerede nu forudbestilles. Eneste lille detalje er, at du skal være parat til at smække 1.200 kr. på bordet per robot.

 

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , ,