Smugkig på Lego Minifigures serie 11 Nyheder

Med udgivelsen af Lego Minifigures serie 10 fejrede Lego ikke kun samlerseriens jubilæum, men sendte også minifigur-samlere verden over på jagt efter den sjældne Mr Gold. Det bliver ikke tilfældet med den 11. serie af minifugurer, der “kun” indeholder 16 minifigurer i alt. Figurer som der netop er dukket de første billeder op af på nettet.

Serie 11 kommer, ifølge websiden The Brick Blogger, til at indeholde følgende figurer:  Yeti, Evil Mech, Welder, Female Robot, Jazz Musician, Constable, Holiday Elf, Bavarian Lady, Scarecrow, Mountain Climber, Grandma, Tiki Warrior, Gingerbread Man, Barbarian, Dinner Waitress og Female Scientist.

Lego Minifigures serie 11 lander i butikkerne til september.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,