The Lone Ranger til kamp mod Skylanders Nyheder

Lone Ranger & TontoNår Disney lancerer spillet og legetøjsserien Disney Infinity den 22. august, og dermed tager kampen op mod de populære Skylanders, så bliver det i selskab med figurerne fra filmen The Lone Ranger. Således åbner Disney Infinity op for det virtuelle vilde vesten, hvor Lone Ranger og Tonto kan tage kampen op mod skurken Butch Cavendish og hans håndlangere.

The Lone Ranger-figurerne får ved lanceringen selskab af figurerne fra Monsters University, De Utrolige, Biler  og Pirates of the Caribbean. Du kan læse mere om spillet her.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , ,