Dungeons & Dragons som Kre-O Nyheder

Hasbro gør klar til at invitere børn og barnlige sjæle på helt nye eventyr i den kommende serie af Kre-O konstruktionslegetøj, der er baseret på det klassiske rollespil Dungeons & Drangons. Hasbro viser de nye sæt frem i forbindelse med den store tegneseriemesse Comic-Con International i San Diego, som løber af stablen denne kommende weekend, men æskerne dukker først op i de amerikanske butikker til januar 2014.

Dungeons & Dragons som Kre-ORollespillet Dungeons & Drangons udkom første gang i 1974, hvor spillerne, kun bevæbnet med terninger og fantasi, kunne drage på eventyr i en fantasy-verden, der siden er vokset og vokset i størrelse. Præcis hvilke figurer og monstre, der kommer til at indgå i Hasbros nye Dungeons & Dragons Kre-O sæt, er endnu ikke offentliggjort, men mon ikke der medfølger en enkelt drage eller to …

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , ,