McFarlane laver nye The Walking Dead-figurer Nyheder

Legetøjsfirmaet McFarlane Toys, der er stiftet af tegneserieskaberen Todd McFarlane, er kendt for den ekstrem høje detaljegrad i deres actionfigurer. Det kommer også til udtryk i den anden serie af figurer baseret på tegneserien The Walking Dead, som dukker op i butikker til august. De fire helt nye figurer er Glenn, The Governor og hans zombiedatter Penny samt zombien Mike, der er figuren Michonnes kæledyrszombie.

The Governor, der givet er en af de grummeste skurke fra tegneserien ledsages af en køkkenkniv, pistol samt muligheden for at udskifte hans hoved og arm kan med de mere maltrakterede udgaver, han rettelig tildeles senere i tegneseriens historie. Hans zombiedatter Penny har en spand med friske kropsdele, som hun kan gnaske på, og et akvarium fyldt med zombiehoveder

Glenn ankommer i fuld kampuniform og er udstyret med to pistoler, knippel, benzindunk og en hjelm, der selvfølgelig kan tages af. Endelig er der Michonnes kæledyrszombie Mike, som har sin halskrave på mens både hans kæbe og arm kan afmonteres ligesom de løsthængende indvolde kan skubbes ud og ind af figuren.

twd-comic2_penny_photo_05_dp

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , ,