fbpx

Årets Guldbrikken-nomineringer offentliggjort Nyheder

Juryen bag den danske brætspilspris Guldbrikken har spillet sig igennem årets store bunke brætspil, og fundet frem til de nominerede til prisens i år fem forskellige kategorier: familiespil, voksenspil, børnespil hovedbrud og selskabsspil.

Kategorien selskabsspil er i år med for første gang, mens det er sidste år, at der vil være en hovedbrudskategori. Ud over spillene i de forskellige kategorier uddeler juryen også en special-pris samt en digital guldbrik for brætspils oplevelser på computer, smartphone eller tablets.

Guldbrikken bliver uddelt den 12. september på Akademiet for Utæmmet Kreativitet i København, hvor arrangørerne også har inviteres den tyske spildesigner Reiner Knizia samt amerikanske Richard Garfield, der måske er bedst kendt for at have opfundet Magic the Gathering.

Nominerede til Årets Børnespil
De Små Drageriddere – PaperGame
Ghost Tower – Lautapelit
Simsala Hopp – Competo
Tombalo – Djeco

Nominerede til Årets Familiespil
La Boca – Competo
King of Tokyo – Bergsala Enigma
Qwirkle – Competo
Roskis – Lautapelit

Nominerede til Årets Voksenspil
Enigma – Competo
Qin – Lautapelit
Star Wars: X-wing Miniatures Game – Fantasy Flight Games / Bergsala Enigma
Tobago – Competo

Nominerede til Årets Selskabsspil
Quizmysteriet – Bezzerwizzer
More or Less – GameInventors
EGO Pictures – GameInventors
Ik´ så Klodset! – PaperGame

Nominerede til Årets Hovedbrud
Bunny Boo – Smart Games / P-trade
Perplexus Epic – Vennerød Forlag

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,