Fem forskellige The Simpsons Lego-sæt ankommer i 2014 Nyheder

Det er endnu for tidligt til, at Lego officielt vil udtale sig omkring de kommende Lego-sæt baseret på tv-tegnefilmen The Simpsons – og der findes hverken officielle eller uofficielle billeder af de nye sæt endnu. Men folkene fra websiden The Brick Blogger har, med hjælp fra deres kilder, sammensat en liste over, hvilke nye produkter Lego har på vej i 2014 – og den liste indeholder blandt andet fem The Simpsons-sæt:

Bart’s Skate Trick (med Bart og Milhouse Van Houten)

Homer at the Control Panel (med Homer, Mr. Burns og Smithers)

Lisa’s Sax Performance (med Lisa, Marge, Sherri og Terri)

Springfield Shops (med Bart, Krusty, Apu og Nelson)

Simpson’s House (med Bart, Homer, Marge, Lisa, Maggie, Bedstefar Simpsons, Flanders og hunden)

The Brick Blogger plejer sædvanligvis at have ret troværdige kilder, og Lego har tidligere fortalt at The Simpsons bliver en “lille produktnyhed”, hvilket stemmer fint overens med antallet af produkter på overstående liste.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , ,