Ghostbusters som Lego Nyheder

Lego CuuSoo projekt baseret på filmen Ghostbusters opnår 10.000 stemmer

En af de mest ikoniske filmbiler nogensinde må være Ecto-1, udrykningskøretøjet fra filmen Ghostbusters, der fik premiere i 1984, og derfor kan fejre sit 30 års jubilæum næste år. Det er derfor den ombyggede 1959 Cadillac Miller-Meteor Ambulance i selskab med minifigurer baseret på filmens hovedpersoner, der fungerer som omdrejningspunktet i Lego-entusiasten Brent Waller projekt på Legos fællesskabsside Lego CuuSoo.

Ghostbusters Winston Zeddemore, Peter Venkman, Ray Stantz og Egon Spengler som Lego minifigurer

Ghostbusters Winston Zeddemore, Peter Venkman, Ray Stantz og Egon Spengler som Lego minifigurer

Brent Waller lagde sit Ghostbusters-projekt online på Lego CuuSoo den 1. marts, hvor sidens brugere så har kunnet stemme på og kommentere projektet. I alt har 10.000 brugere nu vist projektet deres støtte, og det betyder, at Lego tager spøgelsesjægerne med i deres bedømmelsesudvalg, der skal beslutte, om ideen kan realiseres som et rigtigt Lego-produkt på samme måde, som det fx er tilfældet med det netop lancerede Tilbage til Fremtiden-sæt.

 

Bedømmelsesudvalg skal vurdere projektet

“Dette projekt flyttes nu fra idefasen til et bedømmelsesudvalg bestående af designere, produktansvarlige og andre, der skal undersøge ideen nærmere. Vi vil bygge prototyper, og vurdere om konceptet lever op til vores høje standarder i forhold til, hvad der kræves af et Lego-produkt. Dette inkluderer faktorer som legeegenskaber, sikkerhed og om konceptet passer ind i Lego – det er den samme proces som alle potentielle Lego-produkter gennemgår,” skriver Lego om Ghostbusters-projektet.

Ghostbusters-projektet tages med i september måneds bedømmelsesudvalg, og hvis det får grønt lyst ryger det videre til produktudvikling. Det kan derfor godt tage meget lang tid før et egentligt Lego-produkt dukker op i butikkerne.

Læs også: Lego Ghostbusters er en barndomsdrøm gået i opfyldelse

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , ,