Smølferne får selskab af Søren Brun Nyheder

Legetøjsfirmaet Schleich skal lave figurer baseret på Radiserne

Legetøjsfirmaet Schleich er kendt og elsket for deres flotte dyrefigurer i plastik, men måske endnu mere for deres årelange produktion af figurer baseret på tegneserien Smølferne. Nu føjer firmaet endnu flere tegneseriefigurer til deres portfølge, da de netop har indgået en aftale med amerikanske Peanuts Worldwide and Iconix Entertainment, der bestyrer rettighederne til Charles M. Schulz’ klassiske avistegneserie Radiserne.

“Vi er rigtig glade for at have indgået dette partnerskab med et af de mest prestigefyldte varemærker i verden, som er elsket af både voksne og børn. Hos Schleich søger vi kun at lave licensprodukter baseret på figurer, som vi holder af, og som har et budskab vi tror på,” fortæller Dr. Thomas van Kaldenkerken, direktør hos Schleich.

Schleichs aftale om at lave figurer og andre legesæt baseret på Radiserne varer i første omgang til december 2016.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , ,