Linkin Park får egen Transformer Nyheder

Linkin Park får egen Transformer (2)Som en del af Transformers 30 års jubilæum har Hasbro i samarbejde med rockbandet Linkin Park lanceret en helt unik udgave af Transformer-figuren Soundwave.

”I den oprindelige tegnefilm fra 80’erne kunne Soundwave forvandle sig til en kassetteafspiller, havde kassettebånd som følgesvende og bruge lydbølger til at kæmpe mod Autobots. Han var det indlysende valg til at repræsentere vores band,” fortæller Joe Hahn fra Linkin Park, der har leveret musik til alle tre Transformers film.

Specialversionen af Soundwave er i den såkaldte generation et udgave udført i orange/guld plast, og den kan selvfølgelig forvandle sig til en kassetteafspiller – samtidig følger der hele fire små Decepticons med: Ravage, Lazerbeak, Buzzsaw og Ratba, som alle kan forvandle sig til kassettebånd, der passer ind i kassetteafspilleren i Soundwave.

Linkin Park får egen Transformer (3)”Jeg voksede op med Transformer-legetøj i 80’erne, og jeg samler stadig på Transformers. Så at have leveret musik til filmene og været med til at skabe en Linkin Park inspireret Transformer, det er en drøm, der er gået i opfyldelse,” siger Joe Hahn.

Den unikke Linkin Park Transformer er kun til salg via specialbutikken Suru, hvor den koster 150 dollar.

Linkin Park får egen Transformer (1)

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , ,