Tilmeld dig nyhedsbrevet og vind Disney Infinity Konkurrence

Det er slet ikke nemt at følge med i alle de ting der sker på nettet – men her på SkalViLege.Nu vil vi rigtig gerne gøre det lidt nemmere at følge med i, hvad der sker her på websiden. Derfor har vi oprettet et nyhedsbrev, som vi udsender med jævne mellemrum, når der er tilstrækkeligt med nyt til, at det er rimeligt at dukke op i din elektroniske postkasse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at ajourføre dig:

* Denne oplysning er obligatorisk

Hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev inden den 15. oktober 2013, så deltager du automatisk i lodtrækningen om Disney Infinity – du bestemmer selv til hvilken spilplatform, du gerne vil modtage spillet:

 

vind disney infinity (1)Disney Infinity:
En helt ny oplevelse hvor det fysiske legetøj og spillet mødes, og alle de kendte og elskede Disney-universer tromler sammen i en stor sandkasse med uudtømmelige muligheder. Med startsættet modtager du ud over selve spillet også den portal, som sender legetøjsfigurerne ind i spillet samt figurerne Sully, Jack Sparrow og Hr. Utrolig.

 

Vinderen får direkte besked via e-mail.

Præmien er sponsoreret af Disney Interactive.

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET.

 

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , ,