Hvilke Skylanders SuperChargers-figurer hører sammen med hvilke fartøjer? Nyheder

Få overblikket over, hvilke kombinationer af figurer og -fartøjer, der giver bonus i Skylanders SuperChargers

I Skylanders SuperChargers handler det blandt andet om at køre ræs. Her kan alle Skylanders-figurer, der nogensinde er blevet lanceret, være med – uanset hvilket spil figuren oprindeligt er udgivet til, eller hvilket af spillets ti elementer figuren tilhører, så har de frit valg mellem de 20 fartøjer, som bliver udgivet til Skylanders SuperChargers.

   Læs også: Hvilke Skylanders skal du bruge til Skylanders Superchargers?

Men hver af de 20 nye SuperChargers-figurer har hver deres særlige fartøj, som passer specifikt til dem – hvor kombinationen af figur og fartøj udløser en bonus i spillet.

Vi har herunder lavet en lille visuel guide, så du nemt kan se hvilke figurer og fartøjer der passer sammen. Bemærk at kombinationerne fungerer uanset om du benytter en almindelig, dark, legendary eller anden specialudgave af de enkelte figurer eller fartøjer.

Landfartøjer:

 

Vandfartøjer

 

Luftfartøjer

 

 

 

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,