Konkurrence: Vind Lego Star Wars-sættet First Order Snowspeeder Konkurrence

Deltag i lodtrækningen om et af det helt nye Star Wars-sæt fra Lego

konkurrence First Order Snowspeeder (2)Star Wars og Lego har hængt uløseligt sammen i mere end 16 år, siden det danske legetøjsfirma i 1999 lavede deres allerførste sæt baseret på George Lucas’ filmunivers. Faktisk var aftalen mellem Star Wars og Lego første gang Lego overhovedet indgik en licensaftale – noget de næppe har fortrudt siden.

Lego er selvfølgelig også klar med en række sæt baseret på den kommende Star Wars-film, The Force Awakens, der får premiere i biograferne den 18 december. Lego-sættene bygget over den nye film er imidlertid for længst ankommet i butikkerne.

 

Vind en First Order Snowspeeder fra The Force Awakens

konkurrence First Order Snowspeeder (1)Vi har på SkalViLege.Nu fået fingrene i Lego Star Wars-sættet First Order Snowspeeder, som vi selvfølgelig gerne vil udlodde i en konkurrence blandt læserne.

First Order Snowspeeder-sættet indeholder foruden den nye version af en snowspeeder tre Lego minifigurer – to First Order Snowtroopers og en First Order Snowtrooper Officer. Sættet indeholder 444 klodser og anbefales til aldersgruppen 8-14 år.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på spørgsmålet herunder.

 

 

Denne konkurrence er sponsoreret af LEGO og varer indtil fredag den 30. oktober kl. 12:00. Vinderen får direkte besked.

Held og lykke!

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , ,