fbpx

Bogforum er også for børn

/
/
img

Når Bogforum i år slår dørene op den 9.-11. november 2012, bliver det i helt nye fysiske rammer, da arrangementet er flyttet fra Forum på Frederiksberg til det noget større Bella Center i Ørestaden. Det har også givet plads til en lang række arrangementer for de yngste boglæsere.

Der bliver blandt andet mulighed for at møde en lang række populære børnebogsforfattere som Lene Kaaberbøl, Kim Fupz Aakeson, Josefine Ottesen, Hr. Skæg og mange flere. Børnenes Boghandel har arrangeret et Lyt & Læs-område, og det bliver også muligt at gå på skattejagt eller lære at tegne i Ole Lund Kirkegaards streg.

BørneBogForum har samtidig indgået et samarbejde med Mary Fonden, som vil være til stede på messen og fortælle om deres projekt LæseLeg, der handler om at læse og lege sig til et styrket sprog og fællesskab: “Vi er meget stolte af vores nye samarbejde med Mary Fonden, der med projekt LæseLeg sætter fokus på, hvor vigtige bøger er også for børns sociale liv,” siger salgs- og projektleder for BogForum Stinne Hjortlund Kristoffersen.

Du kan læse mere om BogForum 2012 på www.bogforum.dk

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :