fbpx

De ti sejeste Lego Minifigures

/
/
/
gallery
img

I 2010 lancerede Lego deres første serie af de såkaldte Minifigures. 16 forskellige Lego-figurer i lukkede poser, så det ikke var muligt at se, hvilken af figurerne der var indeni – helt perfekt til de ivrige samlere. Til dato er der udkommet 8 forskellige serier og dermed 128 vidt forskellige figurer samt en specialudgivelse med ni figurer i forbindelse med De Olympiske Lege i London. Vi har udvalgt vores ti yndlingsfigurer.

Det er lige før, at du kan høre de svedige diskotoner og mærke 1970'er-rytmerne i det farvestrålende dansegulv, som figuren nødvendigvis må befinde sig på. Den frække detalje med vinylskiven Brick Fever gør blot minifiguren ekstra kølig.
Det er lige før, at du kan høre de svedige diskotoner og mærke 1970’er-rytmerne i det farvestrålende dansegulv, som figuren nødvendigvis må befinde sig på. Den frække detalje med vinylskiven Brick Fever gør blot minifiguren ekstra kølig.
Der er noget på en gang helt igennem kikset og samtidig mærkværdigt fascinerende ved heppekorsledere – også når de er bygget i Lego. Samtidig er de små pom-poms af plastik flot lavet. Der er også en rød heppekorsleder i Series 8.
Der er noget på en gang helt igennem kikset og samtidig mærkværdigt fascinerende ved heppekorsledere – også når de er bygget i Lego. Samtidig er de små pom-poms af plastik flot lavet. Der er også en rød heppekorsleder i Series 8.
Hvis du synes, at amerikansk fribrydning er et et lidt vanvittigt show med dets helte, skurke og aftalte brydekampe, så er mexicansk fribrydning helt anderledes kaotisk. Det lidt mærkelige ved denne minifigur er, at han ikke har nogen modstandere.
Hvis du synes, at amerikansk fribrydning er et et lidt vanvittigt show med dets helte, skurke og aftalte brydekampe, så er mexicansk fribrydning helt anderledes kaotisk. Det lidt mærkelige ved denne minifigur er, at han ikke har nogen modstandere.
Da musikspillene for nogle år tilbage var på deres højeste, blev der også udgivet en Lego-version af konsolspillet Rockband. Desværre udkom der aldrig nogle byggesæt baseret på spillet, så vi må "nøjes" med denne rockstjerne i stedet. I Series 7 udkom der også en pigerockstjerne, som matcher ham perfekt.
Da musikspillene for nogle år tilbage var på deres højeste, blev der også udgivet en Lego-version af konsolspillet Rockband. Desværre udkom der aldrig nogle byggesæt baseret på spillet, så vi må “nøjes” med denne rockstjerne i stedet. I Series 7 udkom der også en pigerockstjerne, som matcher ham perfekt.
Der har været masser af astronauter i forskellige Lego-sæt, men dette er første gang, at vi ser en pink rumdragt. Vi synes, at det er dejlig retro, at hun har det oprindelige Lego Space-logo på brystet, og så har hun et sexet smil.
Der har været masser af astronauter i forskellige Lego-sæt, men dette er første gang, at vi ser en pink rumdragt. Vi synes, at det er dejlig retro, at hun har det oprindelige Lego Space-logo på brystet, og så har hun et sexet smil.
Der er noget fantastisk skadet ved at blande giftudslip sammen med legetøj. Specielt når figuren samtidig har en lang række flotte detaljer i dragten, og ikke mindst stiller op med et umådeligt skræmt ansigtsudtryk.
Der er noget fantastisk skadet ved at blande giftudslip sammen med legetøj. Specielt når figuren samtidig har en lang række flotte detaljer i dragten, og ikke mindst stiller op med et umådeligt skræmt ansigtsudtryk.
Vi kan godt lide den homage til det klassiske optrækslegetøj, som denne Lego-robot udgør. På samme tid er der noget lidt skræmmende over robottens udtryk og former, som bringer minder om gamle science fiction-film og tv-serier.
Vi kan godt lide den homage til det klassiske optrækslegetøj, som denne Lego-robot udgør. På samme tid er der noget lidt skræmmende over robottens udtryk og former, som bringer minder om gamle science fiction-film og tv-serier.
Der er et eller andet fantastisk sjovt over mænd i kostumer. Blandt de 128 minifuígurer findes der både en Lego-mand i gorilla- og dinosauruskostume, men det er kaninkostumet, som virkelig bringer smilet frem.
Der er et eller andet fantastisk sjovt over mænd i kostumer. Blandt de 128 minifuígurer findes der både en Lego-mand i gorilla- og dinosauruskostume, men det er kaninkostumet, som virkelig bringer smilet frem.
Dette var første gang, der dukkede en regulær elver-figur op i Lego. Det betød, at figuren i en periode var meget eftertragtet blandt de Lego-byggere, som beskæftiger sig med at bygge fantasy-miljøer. Nu, da Lego har lavet sæt baseret på Ringenes Herre, er interessen faldet igen.
Dette var første gang, der dukkede en regulær elver-figur op i Lego. Det betød, at figuren i en periode var meget eftertragtet blandt de Lego-byggere, som beskæftiger sig med at bygge fantasy-miljøer. Nu, da Lego har lavet sæt baseret på Ringenes Herre, er interessen faldet igen.
Blandt Lego-minifigurerne findes der alskens skræmmende væsener fra vampyrer og mumier til varulve og zombier. Men vi synes nu engang, at Frankensteins klassiske monster er det sejeste af dem alle.
Blandt Lego-minifigurerne findes der alskens skræmmende væsener fra vampyrer og mumier til varulve og zombier. Men vi synes nu engang, at Frankensteins klassiske monster er det sejeste af dem alle.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :