fbpx

He-Mans 30 års jubilæum fejres med nyt iPhone-spil

/
/
img

Det er 30 år siden, at den blonde, muskuløse og ikke mindst solbrændte Prins Adam første gang kunne løfte sit magiske sværd og ytre ordene: “By the power of Grayskull”.  Ord, der forvandlede ham til den mægtige He-Man, som gennem årene har kæmpet utallige kampe mod den grumme Skeletor på planeten Eternia.

For at fejre jubilæet har legetøjsproducenten Mattel i samarbejde med spiludgiveren Chillingo og spiludvikleren GlitchSoft begået iOS-spillet He-Man: The Most Powerful Game in the Universe. Her skal du spille dig gennem 27 baner og får selvfølgelig lejlighed til at møde en lang række af figurerne fra tv-tegnefilmene.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :