fbpx

Imponerende Nanodot-konstruktioner

/
/
img

Det hele starter med de 216 små, stærkt magnetiske kugler, som udgør den almindelige Nanodot-startpakke med metalfarvede kugler. En sådan pakke koster i danske butikker omkring 350 kr., og der er lige kugler nok til at få smag for legen – det kan med andre ord godt blive en dyr fornøjelse, når byggeambitionerne vokser. Nanodots anbefales til børn over 14 år, da det er forbundet med betydelig helbredsfare at sluge de magnetiske kugler.

Roland Emmerichs science fiction-film Stargate fra 1994 har siden affødt en række forskellige tv-serier, der alle har haft den såkaldte stjerneport som et centralt element. Det er ganske givet disse, der har inspireret til denne Nanodot-stargate, der består af 9.500 kugler.
Roland Emmerichs science fiction-film Stargate fra 1994 har siden affødt en række forskellige tv-serier, der alle har haft den såkaldte stjerneport som et centralt element. Det er ganske givet disse, der har inspireret til denne Nanodot-stargate, der består af 9.500 kugler.
Øst, vest, hjemme, bedst. Sådan lyder talemåden, og det har krævet mange stunder indendørs at konstruere dette imponerende hus i Nanodots. Ifølge konstruktøren, der kalder sig sxe_starcraft, har det taget omkring 8,5 timer at samle de 15.920 kugler, som huset består af.
Øst, vest, hjemme, bedst. Sådan lyder talemåden, og det har krævet mange stunder indendørs at konstruere dette imponerende hus i Nanodots. Ifølge konstruktøren, der kalder sig sxe_starcraft, har det taget omkring 8,5 timer at samle de 15.920 kugler, som huset består af.
Taj Mahal er opført på UNESCOs verdensarvliste, og er et af de såkaldte syv nye vidundere i verden. Ligeledes imponerende er denne version i Nanodots, der er bygget af 10.000 kugler.
Taj Mahal er opført på UNESCOs verdensarvliste, og er et af de såkaldte syv nye vidundere i verden. Ligeledes imponerende er denne version i Nanodots, der er bygget af 10.000 kugler.
Selvfølgelig bliver Nanodots benyttet til at bygge alskens ting fra de klassiske Star Wars-film. X-Wing-fighteren til venstre består af 8.100 kugler, mens Luke Skywalkers Landspeeder til højre er bygget af kun 800 kugler.
Selvfølgelig bliver Nanodots benyttet til at bygge alskens ting fra de klassiske Star Wars-film. X-Wing-fighteren til venstre består af 8.100 kugler, mens Luke Skywalkers Landspeeder til højre er bygget af kun 800 kugler.

 

Empire State Building er et af de mest kendte landemærker i New York, hvor den ligger på hjørnet af Fifth Avenue og West 34th Street – det har den gjort siden 1931. Indtil 1972 var bygningen desuden den højeste i verden. Nanodot-versionen består af 11.000 kugler.
Empire State Building er et af de mest kendte landemærker i New York, hvor den ligger på hjørnet af Fifth Avenue og West 34th Street – det har den gjort siden 1931. Indtil 1972 var bygningen desuden den højeste i verden. Nanodot-versionen består af 11.000 kugler.
Bulldozeren er bygget op omkring en firkantet midte, som der så stille og roligt er blevet føjet detaljer til. Konstruktøren, der kalder sig tend2it, overvejer at forbedre modellen med lidt flere kugler mellem hjulene, så bulldozeren ikke bøjer så meget under sin egen vægt. Han har brugt ialt 1.013 kugler til konstruktionen.
Bulldozeren er bygget op omkring en firkantet midte, som der så stille og roligt er blevet føjet detaljer til. Konstruktøren, der kalder sig tend2it, overvejer at forbedre modellen med lidt flere kugler mellem hjulene, så bulldozeren ikke bøjer så meget under sin egen vægt. Han har brugt ialt 1.013 kugler til konstruktionen.

 

Morgenstjernen kan spores helt tilbage til 1500-tallet. I Danmark blev den blandt andet brugt under Grevens fejde fra 1534 til 1536. Udgaven i Nanodots tåler næppe en tur på slagmarken, og med sine 656 kugler er den heller ikke specielt stor.
Morgenstjernen kan spores helt tilbage til 1500-tallet. I Danmark blev den blandt andet brugt under Grevens fejde fra 1534 til 1536. Udgaven i Nanodots tåler næppe en tur på slagmarken, og med sine 656 kugler er den heller ikke specielt stor.
Når små magnetiske kugler mødes, så opstår der sød musik. De to guitarer består af i alt 426 Nanodots – det kan således fint lade sig gøre at bygge en enkelt guitar med blot en startpakke.
Når små magnetiske kugler mødes, så opstår der sød musik. De to guitarer består af i alt 426 Nanodots – det kan således fint lade sig gøre at bygge en enkelt guitar med blot en startpakke.
Imponerende konstruktioner i Nanodots behøver ikke alle være tredimensionelle bygningsværker. Med lidt tålmodighed og et rigt udvalg af farvede kugler, 372 af slagsen for at være præcis, så kan resultatet være Spider-Man.
Imponerende konstruktioner i Nanodots behøver ikke alle være tredimensionelle bygningsværker. Med lidt tålmodighed og et rigt udvalg af farvede kugler, 372 af slagsen for at være præcis, så kan resultatet være Spider-Man.
Det er muligvis ikke nogen god ide at spille skak med disse Nanodot-skakbrikker, men imponerende – det er de. Fra venstre til højre er det konge, dronning, løber, hest, tårn og bonde. I alt er der benyttet 640 kugler.
Det er muligvis ikke nogen god ide at spille skak med disse Nanodot-skakbrikker, men imponerende – det er de. Fra venstre til højre er det konge, dronning, løber, hest, tårn og bonde. I alt er der benyttet 640 kugler.

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :