fbpx

Lego laver Ninja Turtles

/
/
img

De grønne ninjapadder får en klodset renæssance

På den netop overståede tegneseriemesse New York Comic Con benyttede Lego lejligheden til at vise de mange tegneseriefans den nye serie af Lego-produkter, der er baseret på tv-kanalen Nickelodeons netop relancerede version af Teenage Mutant Ninja Turtles.

I første omgang er sløret kun blevet løftet for sættet kaldet Shellraiser Street Chase, der foruden en pizzabil indeholder fem forskellige minifigurer, inklusiv Donatello og Michelangelo.

De to andre ninja-padder, Raphael og Leonardo, dukker op i andre sæt, når hele linjen af Lego Teenage Mutant Ninja Turtles lanceres i USA den 1. januar 2013. Ifølge vores oplysninger skulle de klodsede ninjapadder også dukke op i resten af verden senere på året.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :