fbpx

Team Fortress 2-figurer i begrænset oplag

/
/
img
Hvis du mere er til en blød oplevelse, lancerer Neca også plyds-versioner af Team Fortress 2-figurerne Pyro og Scout.

Legetøjsproducenten Neca har lavet en aftale med spiludvikleren Valve om at lancere to actionfigurer med udgangspunkt i spillet Team Fortress 2. De to figurer er baseret på henholdsvis Demoman og Pyro og måler hver især 16,5 cm i højden. Begge figurer har 25 bevægelige punkter, og mens Demoman er udstyret med en granatkaster, er Pyro ikke overraskende forsynet med en flammekaster.

De to figurer udgives kun i et begrænset oplag, og som noget lidt usædvanligt følges de til dørs af en kode, der skulle låse op for ekstra funktioner i selve Team Fortress 2. Hvilke funktioner der er tale om, vil Neca imidlertid ikke afsløre. Actionfigurerne sættes til salg i januar 2013.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :