fbpx

Legetøjsminder: Spilekspert Thomas Bense

/
/
img

De sidste fem år har spilekspert Thomas Bense hver uge guidet seerne på TV 2’s Go’ Morgen Danmark gennem den jungle af spil, der udkommer til pc og konsoller. Thomas Bense er samtidig medstifter af Danmarks første uafhængige tv-station på nettet, Pixel TV, der beskæftiger sig med alt inden for spil.

Foruden at være spilekspert er Thomas Bense også kendt for sine evner som human beatbox, hvor han på et tidspunkt, som han selv udtrykker det, ved en tilfældighed endte blandt verdenseliten. Det har sendt ham verden rundt for at deltage i mesterskaber, lave opvisningsshows med mere, og har også medført en lille håndfuld biroller i biograf- og reklamefilm.

 

Hvilket stykke legetøj var det bedste du havde som barn?
Det, der står klarest i mine minder, er Playmobil. Det brugte jeg oceaner af tid på. I flere timer kunne jeg stille mine mænd op i de rigtige formationer, fordi de jo skulle i kamp mod hinanden, for derefter at vælte dem alle sammen, hvis de f.eks. blev ramt af en fjendtlig “bombe”, der i de fleste tilfælde var min hånd. Men jeg havde også en stor kærlighed for smølfer, specielt Sorte Smølf og Smølfine. Da jeg blev en smule ældre, brugte jeg ret meget tid på at samle figurerne fra Star Wars.

 

Hvilket stykke legetøj har du ønsket dig allermest som barn – uden nogensinde at have fået det?
Det må være Playmobil-piratskibet. Jeg fik det aldrig. Til gengæld byggede min far et skib til mig i træ, ikke helt det samme, men det blev trods alt brugt flittigt.

 

Hvad er det bedste stykke legetøj du nogensinde har mistet eller ødelagt?
Det må være min Pinocchio-bamse. Jeg fik den af min onkel, der i øvrigt på det tidspunkt arbejdede i en legetøjsbutik. Jeg tror, at jeg var omkring 4-5 år, da jeg fik den og har betragtet den som en af mine første “venner”. Jeg har derfor passet på den op gennem tiden, men mistede den for et par år siden i forbindelse med en flytning.

 

Hvad leger du allerhelst med sammen med dine egne børn?
I sneen på en bobslæde.

 

Er der noget legetøj du bare kigger på i dag og tænker, orv – gid jeg havde haft det som barn?
Alt, hvad der er fjernstyret, selvfølgelig alle spilkonsoller samt Skylanders. Det er et supergodt koncept, og jeg ville have været vild med at battle mod mine brødre i det.

 

Er der et stykke legetøj, som du bare aldrig nogensinde har kunnet se pointen i eller forstået?
Selv om jeg savner min Pinocchio-bamse, så må det være bamser. Jeg synes som regel, at den slags ligger og flyder og ikke rigtig bliver brugt til andet end pynt.

 

Hvad er dit bedste stykke voksenlegetøj?
Mine spilkonsoller. Det er selvfølgelig en del af mit arbejde, men heldigvis stadig også en hobby jeg foretrækker at bruge tid på frem for en film eller en bog.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :