fbpx

Barbie sælger drømmehuset

/
/
img

Den verdensberømte blondine har pakket flyttekasserne og forladt huset i Malibu

Barbie har besluttet sig for at sælge sit drømmehus i Malibu, Californien – et hus hun har boet i siden 1971. Til at stå for salget af drømmehuset har Barbie hyret ejendomsmægleren Josh Altman, der blandt andet er kendt fra reality-tv-serien Million Dollar Listing: Los Angeles, og selve huset kan findes på ejendomssiden Trulia.

Her beskrives huset som det ultimative hus til singlepigen. Der er kun 50 meter til vandet, og huset er indrettet i den helt særlige pink farve Pantone® 219C. I annoncen fremhæves detaljer som toilettet, der selv skyller ud, og ildstedet, der knitrer, selv når det ikke er tændt. Huset har en pris på små 25 millioner dollar – og det er jo fundet for de penge, også selvom boligen kun har et badeværelse, et soveværelse og kun tre vægge.

   Læs også: Ti ting, du måske ikke vidste om Barbie

Salget af Barbies drømmehus er en del af legetøjfirmaet Mattels seneste marketingkampagne, hvor Barbie gennem de næste mange måneder skal på kig efter et nyt sted at bo  – en kampagne der især vil være til stede på de sociale medier og på Barbies egen webside. Efter planen skulle Barbie gerne have fundet et nyt sted at bo til efteråret, så det nye hus er klar til julehandlen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :