fbpx

Biler kører til startlinjen i Disney Infinity

/
/
img

Når Disney Interactive senere på året lancerer spil- og legetøjsuniverset Disney Infinity, der er koncernens modtræk til spilfirmaets Activisions meget populære Skylanders, bliver det til motorlarmen fra de velkendte og elskede figurer fra Pixar-tegnefilmen Biler.

Spillerne mulighed for at placere figurerne Lynet McQueen, Bumle, Holley Shiftwell og Francesco Bernoulli på den såkaldte Infinity-portal, og dermed begive sig til Kølerkildekøbing hvor der er ved at blive gjort klart til et stort internationalt racerløb. Udover at køre ræs, vil der i spillet områderne omkring byen kunne udforskes eller der kan køres stunt på byens halsbrækkende stuntbane.

I Disney Infinitys såkaldte Toybox-funktion vil McQueen, Bumle, Shiftwell og Bernoulli kunne boltre sig med de figurer fra De Utrolige, Monster Inc og Pirates of the Caribbean, som Disney Interactive viste frem allerede i januar. Spillet er planlagt til udgivelse midt på året, og bliver selvfølgelig lokaliseret til dansk.

Cars_Group

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :