fbpx

Bjarke Ingels skal bygge med Lego

/
/
img

Når Lego efter planen slår dørerne op til oplevelsescenteret LEGO Huset i 2016, vil de forventede 250.000 årlige gæster kunne begive sig ind i en arkitektonisk perle begået af danske Bjarke Ingels Group i samarbejde med amerikanske Ralph Appelbaum Associates

”LEGO Huset bliver et sted, hvor man kan få en aktiv og sjov, men samtidig lærerig og inspirerende oplevelse – med udgangspunkt i alt det, som Lego ideen har at byde på. Vi får mulighed for at vise, hvordan børn lærer gennem Lego legen. Vi kan kombinere den akademiske viden om legens udviklende egenskaber med selve klodsen, så børn og forældre oplever på deres egen krop, hvad Lego legen kan. Samtidig kan vi fortælle virksomhedens historie på en engagerende måde, der afspejler vores værdier,” siger Lego Koncernens ejer, Kjeld Kirk Kristiansen i pressemeddelsen.

LEGO Huset skal placeres i centrum af Billund, hvor Lego hovedkvarter i forvejen ligger, og hvor Legoland i sommersæsonnen trækker turister til byen. Huset kommer til at indeholde et område, hvor der er gratis adgang, og så et område for betalende gæster, der som nævnt skal tilbyde en lærerig, legende oplevelse for både børn og voksne. Det første spadestik forventes at blive taget i 2014.

”Det er en stor drøm for os på BIG, at vi nu har fået lov til at tegne et hus for og med Lego Koncernen. Lego klodsen har personligt betydet fantastisk meget for mig, og jeg kan se på mine nevøer, at dens rolle i børns udvikling som kreativt tænkende og skabende mennesker kun er blevet styrket i en verden, hvor netop kreativitet og innovation er blevet en central egenskab i stort set alle aspekter af samfundet,” siger Bjarke Ingels, stifter og partner, BIG.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :