fbpx

Få din egen film med i The Lego Movie

/
/
img

Når filmselskabet Warner Bros. i 2014 har premiere på The Lego Movie, blændes der, ifølge internettets fansider, op for en film om en helt almindelig Lego-figur, der måske eller måske ikke er en såkaldt MasterBuilder, og hvis kreative evner er de eneste, der kan redde verden fra at blive limet sammen af en ond tyran.

Filmen er skrevet og instrueret af folkene bag animationsfilmen Det regner med frikadeller, og på den amerikanske rolleliste står skuespillere som Will Ferrell, Liam Neeson, Elizabeth Banks og Morgan Freeman.

Filmskaberne har allerede tidligere inviteret Lego-fans verden over til at bidrage til filmen med designs af Lego-køretøjer. Men i denne omgang handler det om at optage sine egne videoklip Lego-figurer, hvor de bedste bidrag meget vel kan blive en del af den endelige film. Konkurrencen løber frem til den 6. maj, og de omfattende regler for deltagelse kan findes på websiden ReBrick.com, der også håndterer den praktiske side af konkurrencen.

Førstepræmien i konkurrencen er en tur for to til Hollywood og en VIP-tur til Warner Bros. studie i Burbank. Her bliver der mulighed for at møde filmens instruktører, bygge med Lego og modtage et specielt Lego-kamera bygget af Lego-modelbyggere samt souvenirs fra filmen signeret af designerne.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :