fbpx

Legoland åbner i sne og kulde

/
/
img

Når Legoland slår dørene op for en ny sæson i morgen lørdag den 23 marts, er det ganske sikkert kun pingvinerne i Polar Land (sidste års nyhed i parken), som synes at temperaturerne er lidt forårsagtige. Sne og frost betyder nemlig, at nogle af forlystelserne desværre ikke vil være klar ved åbningen. Men Legoland lover at holde besøgende løbende orienteret om driftstatus og berørte forlystelser på deres webside.

Nyhederne i Legoland i år består af et interaktivt Lego Chima-område i Miniland, hvor at du blandt andet skulle kunne opleve de storslåede kampscener, når dyrene i Chima-verdenen kæmper om den magiske CHI-energi. Har du appetit på mere Chima, er det også muligt at se en ny 4D-film om en flok unge dyrekrigere, der hvirvles ind i kampen mellem løvefyrsten Laval og krokodillekongen Cragger.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :