fbpx

Slut med byg selv-bamser

/
/
img

logo_1600Hvad der ellers  har været en glad og fornøjelig begivenhed for både børn og voksne med kærlighed til bamser, har nu forvandlet sig til noget så kedeligt som en virksomhedskonkurs, da selskabet bag de danske Build-A-Bear-butikker i går indgik konkursbegæring. Det fortæller Berlingske Tidende.

Build-A-Bear blev opfundet i slutningen af 1990’erne af Maxine Clark, der åbnede den første bamsebutik i Saint Louis  i 1997. Konceptet er, at børnene selv udvælger sig en bamse og i butikken er med til at give den fyld, et hjerte og måske en stemme og på den måde opnå et mere personligt forhold til deres bamse. Samtidig matcher de mange forskellige Build-A-Bear-bamser  hinanden i størrelsen, så forældre og børn efterfølgende kan købe sig fattige i diverse kostumer og ekstraudstyr – der har fx været indgået licensaftaler med både Lucasfilm og Pixar, så Darth Vader- og Buzz Lightyear- kostumer har kunnet hænge side om side i butikkerne.

I Danmark åbnede den første Build-A-Bear i 2004 lige ved Tivolis hovedindgang, og siden er der kommet otte butikker til over hele landet. I følge Berlingske Tidende er Choose Holding A/S, som ejer de danske butikker, på kig efter en ny investor. Dukker en sådan ikke op, lukker de otte butikker.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :